Във Великобритания броят на приетите хора с COVID-19 в болници

...
Във Великобритания броят на приетите хора с COVID-19 в болници
Коментари Харесай

Ситуацията с К-19 във Великобритания става все по-кошмарна

Във Англия броят на признатите хора с COVID-19 в лечебни заведения се е нараснал с четвърт единствено за един ден. В същото време бе обявено за нови 14 542 случая на заразявания във вторник, което е с 2 000 повече от понеделник. Депутатите в Камарата на общините утвърдиха да не се събират повече от 6 души на едно място в Англия, заяви Нова телевизия.

В неделя в лечебни заведения са постъпили 478 души с ковид, което е най-високата дневна численост от началото на юни. Повече от две трети от тях са в Северна Англия. Общо в Англия сега има към 2 800 пациенти с ковид. Няма пациенти с COVID-19 в Северна Ирландия, от Шотландия още няма данни, а в Уелс статистиката се води по друг метод.

За последните 28 дни има 76 умряли с позитивна проба. На този декор депутатите в Камарата на общините, макар назряващото възмущение против налаганите строги ограничения, гласоподаваха безапелационно с 270 гласа болшинство за приемане на правилото да не се събират повече от 6 души на едно място в Англия. Мярката към този момент е в действие, само че нова процедура планува тя да бъде утвърдена и от депутатите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР