Във века на цифровите технологии хората се стремят да направят

...
Във века на цифровите технологии хората се стремят да направят
Коментари Харесай

САЩ започва използването на цифрови регистрационни номера на колите

Във века на цифровите технологии хората се стремят да създадат оптимално функционални даже и елементарните неща, като да вземем за пример регистрационните номера на колите.
Какво би могло да е по-добро от металната пластина с числа и букви? Компанията Reviver Auto има свое виждане за това. Тази година водачите на коли от щатите Калифорния и Аризона ще получат първата партида от 100 000 чисто нови цифрови регистрационни номера.

Новите номера на колите се назовават RPlate Pro . Това е добре предпазен от външните условия екран, който се закрепва на автомобила по същия метод, както и общоприетите регистрационни номера. Дисплеят може да бъде включен към интернет благодарение на специфичния браузър RConnect и с негова помощ на екрана се извежда освен регистрационния номер на автомобила, само че и друга потребна информация. Изображението на екрана доста добре се вижда при всевъзможни климатични условия.

Монохромният екран на RPlate Pro няма потребност от зареждане при проявление на статични изображения и употребява напълно малко сила. Новите номера имат вградена отбрана от крадци, а на плетените паркинги демонстрират оставащото време. Възможно е изобразяването на всякаква информация по избор на притежателя – да вземем за пример логотипа на лайкове футболен тимове и други сходни.



Новите регистрационни номера реагират на специфичната информация на пътната полиция и на тях могат да се демонстрират известия, че автомобилът е откраднат, че се търси рисков нарушител и други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР