Във века на стремително развиващите се технологии, мобилното устройство е

...
Във века на стремително развиващите се технологии, мобилното устройство е
Коментари Харесай

Анонс на портативната акумулаторна батерия на Duracell с дизайн на класическата батерия

Във века на стремглаво разрастващите се технологии, мобилното устройство е добре да бъде освен потребно, само че и стилно. По всичко проличава, че Duracell следва този принцип в новата си външна батерия.
Устройството има напълно същия дизайн, като елементарните акумулатори на компанията. Представени са три модела, които се разграничават по потенциала и габаритните размери. Предлагат се 3350, 6700 и 10050 mAh версии. Всички нови устройства имат microUSB порт за зареждане на вътрешните акумулатори и пълностоен USB-А порт за зареждане на другите мобилни устройства. Старшата версия с потенциал 10050 mAh има спомагателен USB-А порт.



Duracell PowerBank оферират оптималната изходна мощ от 10 W. Налични са знак за заряда на акумулаторната батерия и контролер за вписване на прегряване и претоварване. Корпусът е изработен от здрава пластмаса, издръжлива на трептения и удари. Производителят дава прелестен бонус – тригодишна гаранция за конекторите и вътрешните акумулатори.



Продажбите на Duracell PowerBank започват в началото на индийския пазар, а по-късно ще стартират и в другите страни и райони. Цената на устройството според от потенциала е $13, $20 и $27 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР