Във вечерната програма "Време" на Първи канал в кадър внезапно

...
Във вечерната програма "Време" на Първи канал в кадър внезапно
Коментари Харесай

Коя е Марина Овсянникова? Какво се знае за жената, която нахлу в ефира на Първи канал с плакат

Във вечерната стратегия "Време " на Първи канал в кадър ненадейно се появява момиче с политически афиш. Тя стартира да крещи лозунги зад тила на водещата Екатерина Андреева, а няколко секунди по-късно предаването от студиото беше сменено с квалифициран репортаж за глобите. Оказва се, че момичето, което появило се в ефир, е редакторката на канала Марина Овсянникова. Тя е арестувана неотложно.

Малко по-късно оказва се, че моминското име на журналистката е Ткачук. Жената приключва публицистика в Кубанския държавен университет и стартира кариерата си в малкия екран в Краснодар. От 93. RU са събрали всичко, което се знае за Овсянникова и нейния живот.

Какво се случи след излъчването?

Според известия в медиите Овсянникова е била арестувана и отведена в полицейския сектор в Останкино. Адвокат Даниел Берман незабавно отива при нея, само че не е позволен вътре. Хората стартират да идват в телецентъра през нощта и вземат решение да поддържат журналиста. Един мъж даже донесе букет цветя, които искаше персонално да подари на момичето.

- Напоследък въобще не се е случило нищо по-смело и обнадеждаващо ", сподели пред "Внимание, вести " гражданин на Москва с букет.

Според правозащитника Павел Чиков, според новия член за дискредитиране на въоръжените сили Овсянников не може да бъде арестуван в сектора за повече от три часа, защото оптималното наказване е санкция. Въпреки това журналистката е можела да бъде арестувана в полицейския сектор, в случай че са решили да ѝ издигнат обвиняване по член 20. 1 от Кодекса за административните нарушавания ( "нарушаване на публичния ред ") или член 19. 3 от Кодекса за административните нарушавания ( "неподчинение на полицейски чиновник "). При тази норма дамата е изправена пред арест. Друга причина да не бъде пуснат редактора е, в случай че е обвинен в осъществяване на закононарушение по Наказателния кодекс на Руската федерация.

До момента на публикуването на публикацията ориста на дамата след задържането ѝ не е известна, съобщи юристът Даниел Берман съобщи пред публицисти, като уточни че тя е била недостъпна повече от 10 часа.

Западните медии, наред с други, реагираха на случая. Демаршът на Овсянникова беше излъчен по CNN, а "Гардиън " сложи фотография от предаването на корицата на утринния си вестник.

Момичето е приключило публицистика в Кубанския държавен университет (КубГУ), а по-късно и Руската академия за национална стопанска система и обществена администрация. Започва кариерата си като водеща в държавната телевизия и радио "Кубан ". Журналистката Божена Ринска написа в своя канал в Telegram, че при започване на 2000-те години Овсянникова (Ткачук) е била "местна кубанска звезда ".

Водеща на районни вести по време на разцвета на Ткачов, както си спомнят сътрудниците ѝ. Марина е студентка по публицистика в Кубанския университет в същия клас като Симонян. И това е един тип поврат. Да, това е необичайно безредие на тестето - уточни Ринска.

Главният редактор на RT Маргарита Симонян обаче отхвърля да е учила с Ткачук. Журналистката написа в канала си в Telegram, че "си спомня " Марина "много добре ":

- Тя не беше, както се споделя, моя съученичка, а съвсем всесилна фаворитка на съвсем всесилния шеф на ГТРК Кубан Рунов и точно поради нея той гневно се противопоставяше на назначението ми за сътрудник на ВГТРК в Краснодарския край, защото искаше да назначи нея ", написа Симонян.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР