Във вчерашния спектакъл на дарованията по bTV с по 4

...
Във вчерашния спектакъл на дарованията по bTV с по 4
Коментари Харесай

Артисти от Европа, стънт моторист и 10-годишна певица обраха овациите в България търси талант

Във вчерашния театър на дарованията по bTV с по 4 положителни оценки от журито на „ България търси гений “ за полуфиналите се класираха каскадьорът с мотор Владимир Иванов – Нинджата, двойката танцьори с лазерно шоу от Италия Иван и Джени, гълтачът на бръснарски ножчета от Норвегия Ханс Гранеруд и украинският спектакъл на сенките „ Verba “. Спектакълът на дарованията беше гледан от 1 342 000 фенове (по данни на ГАРБ).

10-годишната Люси Сивкова от Благоевград, която изпя съвършено песента „ Shallow “ на Лейди Гага и направи своя дебют на огромна сцена, гостува в студиота на „ Преди обед “, с цел да показа фантазията си да сетане актриса, певица и звезда. С осъществяването си тя просълзи баба си и дядо си – Люби и Ицо, а публиката скандираше името й. Тя получи и комплимент от Ицо Хазарта за рядко срещаното умеене да пее на британски без акцент.

Люси върви на уроци по пеене, печели надпревари по спортни танци, появява се на театрална сцена, образова се да рисува, учи британски задълбочено и свири на няколко инструмента. Носи гените на надарени хора. Внучка е на музикантите от близкото минало Люси и Христо Съботинови, които от 20 години живеят в Америка. През 2018 година печели кастинг в Атланта за присъединяване в детски филм и реклами на Холивуд. Така става първото дете от Благоевград с тригодишен контракт, който й дава късмет за образование и бъдещо развиване в страната на неограничените благоприятни условия.

Майката на Люси – Цветомира, показа пред Деси и Део, че вълнението пред тв приемника за цялото семейство е било голямо. Тя описа, че щерка й пее от напълно дребна, когато е била едвам на 3 години, а от 7-годишна посещава вокалния възпитател Деница Веселинска. Люси сама избира множеството си занимания и ги прави с голямо наслаждение. Всяко лято тя гостува на баба си и дядо си в Америка, а тази година е приключила и учебно заведение за гении, където се учи по какъв начин да театралничи, дикция за озвучаване на реклами, актьорско майсторство и други на практика класове. Цветомира съобщи, че все още фамилията не възнамерява да емигрира, само че би подкрепила децата си да получат обучение в Съединени американски щати. И се похвали, че на 28-ми този месец Люси ще вземе присъединяване в концерта на D2 в родния си град. За край на гостуването, дребната артистка поздрави феновете на bTV с песента „ Someone you loved “ под личен акомпанимент на укулеле.

С по три позитивни вота от Катето Евро, Любо Дилов-син, Славена Вътова и Ицо Хазарта напред в „ България търси гений “ продължиха сръбският двойник на Боно Павел Сфера, Илиян и Димитър, които подвигнаха на крайници публиката със своя брейк - скеч и 12-годишната Дарина Бояджиева, която показа пантомима.

В какъв призрачен сън се трансформира представянето на 21-годишният Стилиян Станев от Варна, откакто не съумя да впечатли журито с певческите си благоприятни условия, можете да видите в извънредната онлан поредност „ Още от България търси гений “.

Интервюта с най-любопитните дарования от шоуто можете да чуете в рубриката „ N-JOY Talent “ всяка сряда от 15:00 часапо радио N-JOY.

*По данни на ГАРБ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР