Във вчерашния епизод видяхме доста предизвикателства, вкусни ястия, добри презентации

...
Във вчерашния епизод видяхме доста предизвикателства, вкусни ястия, добри презентации
Коментари Харесай

MasterChef 2018: Битка за място на полуфинала

Във вчерашния епизод видяхме много провокации, вкусни ястия, положителни презентации и по какъв начин Йорданка напусна конкуренцията.

 MasterChef 2018: Рожденици в кухнята на MasterChef
MasterChef 2018: Рожденици в кухнята на MasterChef

Кой ще напусне предаването довечера

В кухнята на MasterChef останаха Лъчезара, Цветомира, Николай, Кольо и Станислав , които довечера ще се борят за присъединяване си на полуфинал. Кутията MasterChef обаче за следващ път ще ги изненада и провокира доста страсти у хоби-готвачите.

 Снимка 357971

Те ще получат морална поддръжка от своите близки, а задачата им ще бъде директно обвързвана с тях. Петимата ще би трябвало да подготвят авторска рецепта, в която да въплътят любовта си към нак-близките им хора. А ястията, с които ще се опитат да впечатлят журито са два типа surf & turf - от кюфтета със сьомга и говеждо бон филе с миди Сен Жак, ципура със сос в равиоли, агнешки котлети с билкова коричка и руло от ябълка, както и свежа композиция от агнешко с дресинг от киви, ябълка и магданоз.

 Снимка 357972

След тази задача на балкона ще се качи единствено един. Останалите четирима ще се впуснат в елиминация от два кръга. Левон Хампарцумян , който също като участниците е хоби-готвач, ще влезе в кухнята и ще изнесе MasterClass. Той ще показа, че съгласно него храната е най-прекият път към сърцето освен на мъжете, само че и на дамите.

 Снимка 357973

Банкерът ще подготви пъстърва с шафранов ориз и ядки . Участниците ще разполагат с 30 минути, с цел да повторят ястието, като ще бъдат посъветвани да извърнат внимание към приготвянето на ориза. Двамата, които се оправят най-добре, ще се спасят от елиминация и ще се причислят към своя сътрудник на балкона.

 Снимка 357970

Така ще останат двама хоби-готвачи, които ще играят на кулинарен шах. Те ще разполагат с по 10 хода и 20 продукта, които да одобряват или отхвърлят. Така ще основат селекция за съвършеното ядене, което след 45 минути би трябвало да им обезпечи място на полуфинала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР