Във вчерашния епизод на Survivor 7 станахме свидетели на поредна

...
Във вчерашния епизод на Survivor 7 станахме свидетели на поредна
Коментари Харесай

Кои са новите четирима участници в Survivor 7

Във вчерашния епизод на Survivor 7 станахме очевидци на поредна изненада и обрати в играта, в която пристрастеностите стават все по-силни, а тактиките все по-сложни. " Известни " изгубиха три игри подред и по този начин се озоваха на родов съвет. Божана, Марго или Снежана са номинирани и за някоя от тях довечера ще е последната в приключенското риалити.
 Димитър Калбуров, Survivor 7 и рецензиите на писателя към новия сезон на риалити предаването
Критиките на Димитър Калбуров към Survivor 7

Защо е неудовлетворен писателят

Освен че в епизода през днешния ден ще разберем коя от тях ще си тръгне, ще научим и какво ще се случи, измежду като играчите-отшелници се причислят в конкуренцията и нападат купата " Последният оживял ".

Въпросните " отшелници " до момента живяха на трети, скришен остров в Доминикана. Това са артистът Кирил Хаджиев-Тино, треньорката по джудо и самбо Александра Накова, финансовият представител Данаил Стоянов и състезателката по кану-каяк и някогашна лекоатлетка Станилия Стаменова.

Дали присъединението им към останалите участници ще докара до нови съюзи или разделения, следва да разберем, загатва водещият Ваня Джаферович. Можем да предположим обаче, че играта ще стане по-интересна, защото новите попълнения несъмнено се открояват с качества.
 Кирил Хаджиев-Тино

Кирил Хаджиев-Тино

За спортистката Станилия знаем, че има редица трофеи в категорията " 200 м. самостоятелно кану " от разнообразни шампионати и надпревари, както и присъединяване на Олимпийските игри в Токио. В седмия сезон на Survivor тя желае да потвърди на себе си, че умее да оцелява.
 Александра Накова

Александра Накова

Треньорката по джудо и самбо Александра също има редица медали от държавни, европейски и международни шампионати. Гордее се със своя спортен темперамент и мощно изразено възприятие за правдивост.

Третият нов участник е Певецът Тино, който нашумя след присъединяване си в " Гласът на България ". Той също е квалифициран за идните тествания, защото с изключение на с изкуство, интензивно се занимава и със спорт. Обича къмпингуването, дивите плажове и гмуркането. Споделя, че държи на спортсменството, а в предаването възнамерява да се коалира с достойните, съгласно него, участници.
 Данаил Стоянов

Данаил Стоянов

Финансовият представител Данаил Стоянов пък дефинира себе си като рисков и мощно адаптивен състезател, за който страхът е движеща мощ.
 Survivor 7, “Известни ”, “Воини ”, Крум Цонев и за какво играчът напусна предаването
Истинската причина за напускането на Крум Цонев от Survivor 7

Играта става все по-екстремна

Survivor 7 е в събота, понеделник и вторник от 20 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР