Във вчерашния ден (13 юни 2019 година), след отлична организация

...
Във вчерашния ден (13 юни 2019 година), след отлична организация
Коментари Харесай

Арнаудова разкри с колко милиона са ужилени жертвите на кабелните оператори, цифрата е огромна!

Във вчерашния ден (13 юни 2019 година), след отлична организация на службите, бяха осъществени по едно и също време на територията на голям брой градове интервенции с 8 екипа, към които имаше чиновници на ГДБОП, специалисти от КРС, прокурори и така нататък Това съобщи говорителката на прокуратурата Румяна Арнаудова на ексклузивен брифинг по отношение на схемата на някои родни кабелни оператори, работили в Югозападна България.

"Две кабелни малките екрани популяризират стратегии на територията на съвсем цяла Югозападна България. Водещо закононарушение е данъчното. Двете компании са с център Благоевград. Техническата експертиза ще ни даде отговор осъществено ли е в действителност закононарушение ", добави тя.

"Оперативната информация през вчерашния ден освен беше доказана, само че и събрахме извънреден размер от доказателства – техника и други устройства, които разрешават разпространяването на авторските наличия, без единодушието на носителите на авторските права. Установено е и нарушаване на данъчното законодателство. Всичко това ще се проучва, с цел да се преформулират идващите обвинявания ", сподели Арнаудова.

"На този стадий се удостоверява, само че може и да се усили размерът на нанесените вреди. Стойността им към този четвъртък е 10 524 000 млн. лв. ", съобщи говорителката на прокуратурата.

"Във вчерашния ден беше открито, че на територията на страната, са популяризирани 60 тв стратегии - задгранични и български, без позволение и единодушие на носителите на авторските права. Това закононарушение, както и да се регистрира неговата социална заплаха, е задоволително съществено. България беше попаднала в един интервал от време в отрицателен лист за това, че е страна, която неглижира похищенията върху интелектуалната благосъстоятелност ", добави тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР