Във възторг съм от предложението на ВМРО. Отдавна беше време

...
Във възторг съм от предложението на ВМРО. Отдавна беше време
Коментари Харесай

Слабаков: Малко са им 2 дни на непушачите, те са крехки създания

 " Във екстаз съм от предлагането на Вътрешна македонска революционна организация. Отдавна беше време да се направи нещо за непушачите. Това са извънредно нежни и раними създания. Два дни ми наподобяват малко. Мисля, че им би трябвало най-малко седмица. Те се изтощават да мислят по какъв начин да живеят здравословно ". Това разяснява с усмивка евродепутатът Андрей Слабаков в предаването " Плюс-минус. Коментарът след новините ".

Той отговори на предлагането на Вътрешна македонска революционна организация за законови ремонти, с които работодателите да отпускат още 2 дни заплатен годишен отпуск на непушачите.

" Готови сме да работим за непушачите. Даже считам, че би трябвало да се пенсионират на 40-годишна възраст преди миньорите, защото те в действителност са доста изморени. Представете си какъв брой книги за здравословен живот са изчели ", съобщи още евродепутатът. 

" Те също би трябвало да оцеляват по някакъв метод. Очевидно извънредно доста ги тровим и им пречим и те заслужават своята отмора ", продължи Слабаков.  

Той разяснява и пакета " Мобилност ", против който е България, само че беше утвърден в края на предходната година.

" Не съм в тази комисия, Ангел Джамбазки е там. Стараем се да омекотим тази безумна мярка. Това, че не е еко да се връщат всички камиони на всеки 20 дни е явно. Това е тотално антизелено. Не знам за какво това се натрапва като някаква доста приятна мярка. Но вършим каквото можем. В този парламент нещата се вземат решение в неофициални диалози ", разясни Слабаков.

Той разяснява и Автомагистрала " Струма ", за която България изтегли апликационната си форма.

" Така наречените еколози, а за мен отровно зелени същества, популяризират погрешни клюки. Изтегляме апликационната форма, която ще влезе в края на 2020 година, тъй като има спомагателни екологични условия. Просто ще се забави строителството. България няма да изгуби нищо. Около края на 2026 година България ще има тази автомагистрала " Струма ". Забавихме се с помощта на напъните на някои неправителствени организации, които вършат всичко допустимо, с цел да попречат това да се реализира, разяснява Слабаков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР