Във вътрешното ведомство обмислят да правят отсечки, където ще бъде

...
Във вътрешното ведомство обмислят да правят отсечки, където ще бъде
Коментари Харесай

Още 15 високоскоростни коли планира да купи МВР за контрол на пътя

Във вътрешното ведомство обмислят да вършат прави, където ще бъде измервана междинната скорост . Предвиждат и закупуване на 15 високоскоростни немаркирани коли, които ще се движат най-много по автомагистралите, с цел да може да бъде следено придвижването.

Това стана ясно от думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов пред БНР.

Ще бъде построен обединен център, който да обработва документите за нарушаванията, с цел да избегне субективизмът на чиновниците.

" От всички механически средства, които работят на територията на страната, информацията автоматизирано ще бъде изпращана в този център , тя автоматизирано ще бъде обработвана и ще бъдат издавани наказателни постановления. Всичко ще става изцяло автоматизирано ", съобщи Иванов.
 Обявиха 29 юни за ден на сигурността на придвижването по пътищата
Обявиха 29 юни за ден на сигурността на придвижването по пътищата

2019 година протича под мотото " Пази фамилията си на пътя "

Ако се задържи наклонността за тежките произшествия, до края на годината нарушаванията на пътя ще са над 1 300 000, колкото е броят пътни нарушавания за цялата 2018 година Само за предходната седмица са регистрирани над 200 000, сподели Иванов.

Според него всяко нарушаване е глобено и събираемостта е нараснала в пъти. Иванов твърди, че където има полицейско наличие, там нещата са под надзор.
 Министерство на вътрешните работи: За Гърция изберете друго Граничен контролно-пропусквателен пункт, не Обновена
Министерство на вътрешните работи: За Гърция изберете друго Граничен контролно-пропусквателен пункт, не " Кулата "

Има покачване на бежанския напън спрямо 2018 година, съобщи Ивайло Иванов

" На останалите неща, сега след който преминат полицейските постове, всички стартират да карат както си знаят. Именно поради това акцентираме на техническите средства. На друг стадий са тези публични поръчки, само че желаеме да купим още стационарни камери за надзор на скоростта на придвижване ", съобщи главсекът на Министерство на вътрешните работи.
 Уволниха шефа на 6-то РПУ в София
Уволниха шефа на 6-то РПУ в София

Буйствал в заведение, подкарал колата си след приложимост на алкохол

За отстранения шеф на 6-то РПУ в София, Иванов сподели, че държанието му не е добър образец за публичния диалози за доверието на полицията.

" С такива дейности няма по какъв начин да го повишим, тъй като, колкото и положителни резултати да имаме, тъкмо такива обстановки подкопават доверието в нашите чиновници. Няма смисъл поради неетичното държание или разгулен изцепки на наши сътрудници да страдат останалите чиновници , които си правят съзнателно работата ", сподели Иванов.

Според него чиновниците не са машини и е неизбежно да стават такива неща, само че концепцията е да бъдем нетърпими към такива неща и, когато има подобен проблем, да не си заравяме главата в пясъка, а мигновено да реагираме , сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР