Във Ватикана, изглежда, не са много доволни от това как

...
Във Ватикана, изглежда, не са много доволни от това как
Коментари Харесай

Ватиканът одобри "умна" молитвена броеница

Във Ватикана, наподобява, не са доста удовлетворени от това по какъв начин младежите нямат доста религия и рядко посещават църквата. Може би по тази причина са решили да отидат при тях, като им предложат инструмент за молебствия, т.е. да бъдат в крайник със актуалните трендове. 

Устройството се споделя Click To Pray eRosary и е молитвена броеница. Тя се свързва към смартфона на потребителя посредством приложение. Активира се, когато потребителят направи придвижване с ръката във формата на кръст.
Самата броеница е направена от 10 мъниста от черен ахат и хематит, а всички данни се съхраняват в " интелигентен " кръст, написа Engadget. След като задейства устройството, потребителят може да избира сред три вида молитва: общоприета, съзерцателна или тематична, която ще се трансформира годишно с годишна актуализация. Цялото религиозно наличие, от което се нуждае потребителят, може да бъде персонализирано посредством приложението.

Тази неповторима „ джаджа за молитва “ освен оказва помощ на вярващия в неговата молитва. Тя записва и броя и поддържа статистически данни. Устройството също по този начин събира здравна информация за потребителите.

Електронната броеница е утвърдена от инициираната от папата мрежа – Worldwide Prayer Network. Цената на тази необикновена религиозна джаджа е 99 евро или 110 $. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР