Във Вашингтон започнаха първите открити изслушвания на ключови свидетели по

...
Във Вашингтон започнаха първите открити изслушвания на ключови свидетели по
Коментари Харесай

Първи ключови разкрития срещу Тръмп

Във Вашингтон започнаха първите открити чувания на основни очевидци по следствието за импийчмънт на президента Доналд Тръмп поради проблема с Украйна, съобщи AFP.

Тръмп е упрекнат, че се опитал да окаже напън над Киев да проверява Хънтър Байдън – наследник на възможния му противник на идващите президентските избори от Демократическата партия Джо Байдън. Хънтър е бил член на борда на украинска компания.

Американският шарже д‘афер в Украйна Уилям Тейлър (на снимката) съобщи пред комисията по разузнаване в Камарата на представителите, че Тръмп е споделил на почитан американски посланик, че „ го е грижа повече за следствието на Байдън “, в сравнение с за самата Украйна, съобщи БНР. Тейлър сподели, че член на неговия екип му споделил предишния петък, че е чул през юли диалог на Тръмп с посланика на Съединени американски щати в Европейски Съюз Гордън Сондланд и го попитал какво мисли президентът за Украйна. Сондланд дал отговор, че Тръмп е угрижен повече за следствието на Байдън, в сравнение с за страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР