Във Варна се проведе турнира по лека атлетика за ветерани

...
Във Варна се проведе турнира по лека атлетика за ветерани
Коментари Харесай

Ветерани проведоха лекоатлетически турнир в памет на Веселин Тончев във Варна

Във Варна се организира шампионата по лека атлетика за ветерани в памет на Веселин Тончев, един от най-хубавите български треньори, дълготраен ментор на националния тим.

``
реклама

Надпреварата се организира на стадион " Младост " и стадион " Локомотив " във Варна. Специално с цел да уважат участниците на надпреварата пристигнаха същерята наа легендата - Каролина, както и брачната половинка му Цонка, които приказваха пред всички за това, което е дал Веселин Тончев на българската лека атлетика.

На откриването участва Стефан Филипов, ръководител на Асоциацията на ветераните спортисти и деятели. Пенка Анастасова - основен специалист от дирекция „ Спорт “, също почете тържеството.

Константин Тодоров от Пловдив стана първенец на гюле с 10,90 м, като също той завоюва конкуренцията на диск с 28,60 м. На гюлле Анета Андреева от Варна е преди всичко с резултат 9,38 м. Димчо Радев пък завоюва при мъжете на гюлле с 11,28 м, а Стефан Стефанов във възрастова група 65-69 година се класира преди всичко и завоюва златен орден с 8,92 м. Сергей Стаменов е първи на копие с 46,66 м. При 50-годишните Димчо Радев е първи с 36,39 м. Константин Тодоров е първенец в своята възраст с 44 м. Първо място реализира и Бойно Койнов - 27,77 м, при 70-годишните.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР