Във Варна задържаха трафиканти на повече от седем килограма марихуана.

...
Във Варна задържаха трафиканти на повече от седем килограма марихуана.
Коментари Харесай

Арестуваха наркотрафиканти след сделка за 7 килограма марихуана

Във Варна задържаха трафиканти на повече от седем кг марихуана. При реализация на оперативни служби на Министерство на вътрешните работи на 14 май са били задържани двама мъже, оповестяват от Окръжна прокуратура-Варна, които директно са управлявали интервенцията.
След извършена договорка с 6925 грама марихуана са хванати 34-годишният продава от Варна и 41-годишният покупател, който е софиянец. При претършуване, осъществено по-късно в дома на продавача, са били открити и конфискувани още 482 грама марихуана, както и доста количество пари.
Купувачът пък бил задържан в миг на превозване на дрогата, която превозвал в личния си автомобил.
Двамата арестувани са в ареста за 72 часа с прокурорско предписание. Те ще бъдат привлечени като обвинени за разпространяване и държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции в огромни размери, като за варненеца това е рецидив.
Ако бъдат приети за отговорни, ги грози наказване отнемане от независимост. Купувачът може да получи от 3 до 12 години, а продавачът - от 5 до 15 години. Към наказването отнемане от независимост в закона са планувани и тежки санкции, допълват от прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР