Във Варна лек автомобил падна от близо 10 метра височина

...
Във Варна лек автомобил падна от близо 10 метра височина
Коментари Харесай

След като кола падна в изкоп: Обезопасени ли са пътните строежи във Варна?

Във Варна лек автомобил падна от близо 10 метра височина в ров на едно от новите кръгови кръстовища на бул. “Васил Левски ” във Варна, което се построява сега. Шофьорът се е отървал единствено с леки пострадвания.

Подробности в директното включване на Мариана Малева.

Варна

Според доста варненци обаче мястото не е обезопасено и няма задоволително обозначителни знаци, което основава предпоставки за бъдещи произшествия.
Христо Иванов, заместител - кмет на Варна: За всеки един обект има приложена краткотрайна организация на придвижването, която се съгласува от проектантите, показва се на КАТ, внедрява се и тази организация би трябвало да се съблюдава както от строителите, по този начин и от преминаващите коли. Откакто сме почнали построяването на бул. " Васил Левски " - той пресича три съществени булеварда на града, доста междинни улици, има пряк достъп до парцелите по локалните платна, един извънредно комплициран план, който обаче откогато сме почнали да строим постоянно сме се стремили да създадем нужната краткотрайна организация на придвижване и обезопасяване, а също по този начин заради невъзможността да затворим булевардите и междинните улици да се получи един компромис, само че никога този компромис да не бъде за сметка на сигурността.

  Кола падна от 10 метра височина в ров във Варна Кола падна от 10 метра височина в ров във Варна
Кола падна от 10 метра височина в ров на бул. "Васил Левски " във Варна, където се построява едно от новите кръгови кръстовища. Снимки от случая...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР