Във Варна има предостатъчно заведения за хранене за всеки вкус,

...
Във Варна има предостатъчно заведения за хранене за всеки вкус,
Коментари Харесай

Inclusive DeGusta – по-различният ресторант във Варна! Храна с превъзходен вкус на ниски цени

Във Варна има премного заведения за хранене за всеки усет, само че през днешния ден, коства ми се резултатите и усещанията ще са най-възторжените до момента. И по този начин, представяме ви ресторанта Inclusive DeGusta  или просто " ДеГуста " - първата верига Инклузивни заведения за хранене в България. Дойдохме тук по рекомендация на наши познати. Навън беше студено, небето тъмнееше, валеше не напълно прелестен влажен сняг и ние взехме решение, че няма да е зле да вечеряме някъде. Сетихме се за препоръчаното  заведение и за благополучие, като по поръчка то се оказа покрай входа на крайморския парк, където бяхме.

 



Това бе второто посетено от нас заведение във Варна с шведска маса и всички ние единомислещо взехме решение, че то ни харесва най-вече от всички разновидности, от позиция на съотношението " цена-качество ". Но за всичко това, ще разкажем поредно. 

Заведението се намира безусловно на няколко  метра от хотел Черно море на ул. " Петко Каравелов " №4. Работно време: от 19,00ч. до 0,00ч.



    На пръв взор ресторантът наподобява много комфортен, на два етажа. Разноцветните маси са подредени по този начин, че да не лишават доста място от пространството. Срещу входа е ситуирана касата и барът, а до тях е шведската маса.
Системата е следната: плащате на касата 17,99 лева.(около 9,00 евро) , а по-късно можете да консумирате каквото и колкото си желаете. Всичко е доста просто, няма по какъв начин да се объркате.



 

Шведската маса стартира с обилие от свежи и вкусни салати като : капрезе, цезар, съветска салата, гръцка салата, овчарска салата, шопска салата, пресен айсберг с риба звук, гуакамоле и доста други типове, като всеки ден има нещо друго.
В Менюто се предлага и   многообразие от необикновено вкусни меса  като : агнешки котлети, джолани, свински печени меса, телешко, пилешко, патешко, както и обилие от морски блага: скариди, калмари, риби-лаврак, ципура, сьомга, пъстърва и доста други.
 Блюда за топло сервиране тук има и за вегетарианци - всеки ден разнообразни оферти като ризото с шафран, задушени зеленчуци на пара, гриловани зеленчуци, картофи и други безмесни гарнитури. Всеки ден се оферират в менюто нови храни, като разнообразни типове лазаня, пица и други.

Задължително постоянно има:
10 разнообразни месни ястия8-10  вида салати4-6 типа топли гарнитуриизобилие от разнообразни типове сосове и подправки подобаващи за съотвеното меню.към всяко меню постоянно има включено: чаша вино /бяло, розе, червено/, бутилка бира, 50 мл. ракия или 50 мл  бърбън  Jim BeamТака също постоянно има разполагаем: минерална вода, газирани питиета, сокове, леден чай, включени в цената.


 

  Нашите усещания

Изборът е премного огромен и всичко е вкусно. Веднага си признаваме: нямахме огромни упования, само че в действителност тази храна, която получихме, за тази ниска цена за вечеря беше в действителност вкусна!

На нас ни хареса безусловно  всичко – всичко беше освен на равнище - всичко беше напряко отлично!

Първо , личният състав е доста общителен. Истински общителен, т.е. не просто подправени усмивки, а откровена топлина.
Второ : огромен избор на храна.
Трето : великолепен усет.

 На последното достолепие ще се спрем по-подробно: въпреки всичко най-важното за ресторанта е точно положителната кухня . В последна сметка, по наше мнение.  Inclusive DeGusta  е оптималният вид. Това заведение е идеално за тези, които са много взискателни към храната и постоянно желаят по мъничко от това-онова и които възприемат като наказване предлагането да избират  меню. Това заведение е прелестен избор за младежите с ненаситен вкус, а и изобщо за хората, които обичат да си хапват и обичат  разнообразна храна.
 Ние се постарахме да пробваме по малко от всичко. Опитахме  " Руска салата ", салата от домати и краставици, малко зелена салата и някаква солена торта,. Всичко беше вкусно.  От топлите блюда ни зарадваха тези със свинско печено, задушени броколи, удивително вкусното агнешко домашно печено, оризът, лазанята, просто неповторим усет.
         



 Изводи

Сега знаем къде ще вървим да вечеряме, във Варна. Уютно, прелестно, без непотребен възторг, на ниска цена и доста вкусно, коства ти се - идеалното място. Разбира се,  подходящо както за сантиментални вечери, по този начин и за фирмени и другарски събирания( оказа се,че на компания от 5 индивида, има включена  бутилка водка или ракия ), за всевъзможен тип меропрития мястото подхожда идеално, с потенциал над 80 места. Въобще, в случай че ние споделяме, че през днешния ден ще вечеряме  някъде във Варна, вие тъкмо знаете адреса, на който можете да ни намерите.
    Пожелаваме на ресторанта Inclusive DeGusta във Варна да процъфтява и по всякакъв начин го предлагаме на всички.

За контакти:

Адрес: гр. Варна,   ул. " Петко Каравелов " №4

Тел. за контакти:   089 524 2828

Имейл: [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР