Във В. Търново, където пристигнах, за да се включа в

...
Във В. Търново, където пристигнах, за да се включа в
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с представители на женския хор „Търновград“

Във В. Търново, където дойдох, с цел да се включа в честванията за 140 години от Освобождението на града, имах удоволствието да се срещна с представители на прелестния женски хор „ Търновград “. Това написа във Facebook страницата си ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила.

Дамите изненадаха мен и великотърновския кмет Даниел Панов със алегорични дарове, които са избрали особено за нас по време на скорошното си посещаване в Гърция. В южната ни съседка те участваха в Международен хоров фестивал, на който показаха Велико Търново и страната.



При миналата си среща с прелестните певици, аз и регионалния координатор на ГЕРБ Даниел Панов поехме уговорката да подкрепим финансово пътуването на групировката, основана преди 59 години и прославяла остарялата столица на доста огромни конгреси. Щастлив съм, че с нашата поддръжка осъществяванията им звучаха и на влиятелната интернационална сцена в гръцкия град Катерини.



Дамите ни трогнаха с благодарствените писма, които връчиха на мен и Дидо Панов. „ Благодарение на вас, на вашата почтена дума и сърдечност, ние участвахме в музикалния фестивал. Популяризирахме и декларирахме на интернационалната общност любовта към хоровото изкуство и България “, се споделя в благодарствения адрес. „ Оценяваме почтено вашия безрезервен труд и обич към силата на българския дух и просвещение “, написа още в формалното документално послание.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР