Във футбола е неспокойно. След като Борисов елегантно помогна на Борислав

...
Във футбола е неспокойно.
След като Борисов елегантно помогна на Борислав
Коментари Харесай

Пиленца

Във футбола е неспокойно.

След като Борисов елегантно оказа помощ на Борислав Михайлов да се отдръпна от дейна административна активност в БФС, в този момент някакви хора спорят кой де юре е ръководител на Футболния съюз. Няма да се намесваме в този спор, щото не сме хептен способени. 

Обаче покрай баталиите и взаимното компрометиране спорещите извадиха и две психоложки с ослепителна осанка (зависи от какво се заслепява човек). Двете професионалистки били на лагер с националния тим по футбол и работили с момчетата да ги стимулират, да изчистят вътрешните спорове, да оправят груповата динамичност и да създадат играчите по-уверени в себе си! 

Във всеки случай за футболните усети това са две безупречни откъм държание и визия пиленца - русокоска и брюнетка, от които самата Николета Лозанова се почувствала застрашена!

Николета Лозанова е двукратна  " националка по футбол ", модел, инфлуенсър и пловдивска дива. Когато неустоимо привлекателните психоложки започнаха да работят с футболистите, тя почна да пуска мемета, в които демонстрира по какъв начин наподобява психологът на " Манчестър Юнайтед " (мъж в спортно облекло) и по какъв начин наподобяват психоложките на българския народен тим (като нея самата), и какъв брой неправилно е това. 

Така че институтът на " пиленцата " би трябвало да бъде изучен по-подробно и задълбочено. 

Пиленцата са нещо като калинки, само че по-гиздави. 

Когато публицистиката беше влиятелна специалност, напорът на пиленца за специалността беше голям - след това доста от тях станаха водещи на излъчвания за хубост, репортерки, даже " проверяващи журналистки ". По-успешните се осъществиха като певици, гангстерски съпруги, участници и водещи на състезания за хубост... После напорът се трансферира към специалността Public Relations - пиар. Хиляди пиленца станаха пиарки, което особено за тях значи нещо като секретарки. (Принципно има и същински пиари, които правят работата, само че съгласно който каквито потребности има.) Някои министри имат такива пиленца в кабинетите си, работата им е да се усмихват, а на събития, в които взе участие министърът, да го снимат с телефон и да му пуснат фотографията в обществените мрежи с някакво аграматично изложение. В наши дни една от най-желаните специалности в университетите е " Психология ". 

Безброй пиленца сладки се ориентират към тази благородна специалност, научават няколко общи приказки от дисциплината и... оказват психическа помощ. 

Помагат на футболисти да открият себе си.

Предизвикват ги да се освободят от комплексите и предразсъдъците. 

Мотивират ги да се случват.

Зареждат ги. 

Вдъхновяват ги.

Слагат си огромни очила без диоптри, гледат съществено и дръндорят дивотии.

Обличат кожени костюми и размахват бичове... 

Това последното не е наложително, може би девойките напълно не вършат такива работи. Но щом Николета Лозанова се е почувствала застрашена на своя територия - този факт не е за подценяване, както и фактът, че един сътрудник, като ги видя, почна да си припява националната ария: " Що не мога, дядо попе, две дами да повеждам! "  

Към тия голословни теоретизации прилагаме къс монолог пред bTV на едното пиленце - с по-големите бърни. (Нарочно не загатваме имена, въпросът не е в личностите.)

" През цялото време сме говорили, че те би трябвало да имат вяра в себе си, в качествата си. Никога да не не помнят, че неслучайно са извикани в националния тим. Очевидно хората са ги оценили. Работихме върху това да не обръщат внимание на нападки от скамейки, от медии... Когато човек успее в специалността си, той претърпява такива злокобни рецензии. Точно това е индикатор, че човек е съумял. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР