Във Франция взеха, че се притесниха от предстоящия си мач

...
Във Франция взеха, че се притесниха от предстоящия си мач
Коментари Харесай

Във Франция се притесниха да не катастрофират под красивата планина Витоша

Във Франция взеха, че се тормозиха от идния си мач от квалификациите за международното състезание по футбол през 2018 година „ Петлите " позволиха жестока неточност, като не съумяха да победят Люксембург като домакини в последния си мач и в този момент едно от най-големите издания в страната " Фигаро " изрази голямо терзание за класирането на своя народен отбор на Мондиал 2018. Според изданието казусът за " петлите " може да бъде още по-голям поради гостуването на България.

Срещата е на 7 октомври на Националния стадион „ Васил Левски " и макар че в предходната среща в Париж французите ни разрушиха с 4:1, те към момента не могат да не помнят загатна от 17 ноември 1993 година, когато след успеха си с 2:1, селекцията на Димитър Пенев сензационно изхвърли французите от международното.

" Този прелом против Люксембург може да ни изиграе неприятна смешка. Защото успеха в София не е лесна задача. За разлика от нас, българите са съвършени вкъщи и имат четири победи в четири мача. При това там окапаха отбори като Холандия и Швеция. И Люксембур ", разясняват от „ Фигаро ", представени от " Спортал ".

" Освен това, хората на Петър Хубчев дебнат от засада от четвъртото място и имат късмет даже да са първи, в случай че ни победят. Той сигурно си мечтае още един път да разбие на пух и прахуляк френските фантазии, по този начин както го направи в онази кошмарна и тъжна нощ на 17 ноември 1993 година на " Парк де Пренс ", когато беше част от българския състав ", гласи още материалът.

" И той несъмнено има козовете си. Холандците, да вземем за пример, ядоха прахта през март на " Васил Левски ". А Франция ще е без Пол Погба. Но пък е с задоволително класа да се оправи с 52-рите в света българи в дома им под красивата планина Витоша ", написа още вестник " Фигаро ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР