Във Франция със сигурност има хора, които са ядосани на

...
Във Франция със сигурност има хора, които са ядосани на
Коментари Харесай

Грозна подигравка с Меси във Франция

Във Франция сигурно има хора, които са ядосани на аржентинската суперзвезда Лионел Меси след успеха на “Албиселесте ” над “петлите ” във финала на Световното състезание в Катар. Именно нападателят на Пари Сен Жермен беше с огромна заслуга за триумфа на “гаучосите ” в епичния конфликт, вкарвайки два гола, а по-късно беше прецизен и при осъществяването на дузпи, което донесе трофея на Аржентина.

През последните часове в обществените мрежи беше публикувана фотография по какъв начин във френски бар са решили да си отмъстят на Меси по доста противен метод. Оттам са употребявали фланелка от аварийния екип на ПСЖ с името и номера на аржентинеца за бърсалка на входа на заведението. До постланата на пода фланелка има и следния надпис:

“Не забравяйте да си избършете краката на влизане ”.

Както се вижда, клиентите на бара са последвали инструкциите, защото бялата фланелка има очевидни следи от голям брой стъпквания.



И Кристиано Роналдо претърпя ново оскърбление. След като изгледа от пейката отпадането на Португалия, той оглави и тима на огромните разочарования на международното състезание в Катар.

Единайсеторката, в която никой не желае да попадне, е подбрана на чисто статистически принцип от платформата Sofascore. Коефициентът на Роналдо е едвам 6,46.

Той се разписа единствено един път по време на шампионата и не стартира като титуляр в дуелите с Швейцария и Мароко, съобщи бТВ.

В предни позиции му партнира Лаутаро Мартинес, макар че аржентинецът победи с купата. Нападателят на „ Интер “ по този начин и не съумя да са разпише за 148 минути на терена. Неговият рейтинг е 6,35.

В състава на наудачниците са още вратарят на „ Челси “ Едуард Менди (Сенегал), Сержиньо Дест, Камил Глик и други. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР