Във Франция от началото на карантината, въведена заради коронавируса, са

...
Във Франция от началото на карантината, въведена заради коронавируса, са
Коментари Харесай

Френската полиция е извършила 6 млн. проверки за карантината

Във Франция от началото на карантината, въведена поради ковид, са направени 5,8 милиона полицейски инспекции, съобщи през днешния ден френският вътрешен министър Кристоф Кастанер, представен от Франс прес.

От 17 март, когато стартира карантината, служителите на реда са наложили 359 000 санкции за нарушение на ограниченията, сподели вътрешният министър по телевизия Ел Се И.

Крайната "цел на упражняването на надзор е не да се постановат санкции, а да се подсигурява спазването на карантината ", посочи Кастанер.

Когато излизат от домовете си, французите би трябвало да разполагат с документ, който да удостоверява задачата на излизането им, като то е позволено единствено по следните аргументи: отиване до магазина, отиване на работа и по медицински аргументи.

По мотив идната в някои елементи на Франция пролетна почивка на учениците Кастанер предизвести французите да не вършат опити да пътуват. Вътрешният министър съобщи, че е засилил контрола по огромните пътни артерии, летищата и железопътни гари. Влаковата система на Франция работи на шест % от потенциала си. "Всички нарушавания ще бъдат глобени ", безапелационен бе Кастанер.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР