Във Фейсбук видната журналистка Кристина Патрашкова изрази възмущението си от

...
Във Фейсбук видната журналистка Кристина Патрашкова изрази възмущението си от
Коментари Харесай

Цинизъм, който говори за напълно разпаднал се морал! Трифонов се изгаври с с двама изключителни професори, на които трябва да сме благодарни цял живот

Във Facebook видната журналистка Кристина Патрашкова изрази възмущението си от шоумена Слави Трифонов, който се изгаври с двама от най- видните професори в страната, които сега са на първа линия в битката с COVID-19. Вижте какво написа патрашкова в персоналният си профил в мрежата.

* публикуваме без редакторска интервенция

Много неща мога да напиша за Слави Трифонов, само че няма да го направя, тъй като не е време за персонални разправии. Няма да спестя обаче изумлението си, че човек, който, за жал, има здравословни проблеми и се взира в очите на лекарите с вяра да му оказват помощ, се изгаври с двама изключителни професори, на които би трябвало да сме признателни цялостен живот - Венцислав Мутафчийски и Тодор Кантарджиев. Цинизъм, който приказва за изцяло разпаднал се морал. Същият този човек има претенциите да бъде духовен и публичен коректив. Това е цялостен шок. А още по-голям шок е, че мнозина не осъзнават тази ужасна замяна на двуличие с честност.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР