Във фейсбук страницата на Arteks Engineering“ от компанията публикуваха становище

...
Във фейсбук страницата на Arteks Engineering“ от компанията публикуваха становище
Коментари Харесай

„Артекс“ с правно становище за апартамента на Цветанов

Във фейсбук страницата на „ Arteks Engineering “ от компанията разгласиха мнение на адвокати ”по мотив зачестилите изявления в разнообразни медии по отношение на придобиването от господин Цветан Цветанов на жилищен обект в кв. Изток. ” От правната адвокатска фирма афишират, че приготвят и искове за вреди от изявления и изявления.
В мнението си юристите изясняват, че в нотариалния акт е вписана сумата по данъчна оценка, която е по-ниска от пазарната. Уточнява се също по този начин, че Цветанов е придобил апартамент в подмяна на други два по-малки жилището, които са били приключени и с положително обзавеждане, като в допълнение е доплатил за новия си парцел.

„ Сделката е законна и общоприета, осъществена в границите на главния предмет на активност на сдружението, осъществена в изискуемата от закона форма и при съблюдаване на всички законови условия.
След обзор и разбор на другите изявления и изявления по проблема АРТЕКС ще приготви и предприеме правосъдни дейности (в това число искове за вреди) против всички лица и организации, които с оскърбителен и набеждаващи изказвания уронват безупречната комерсиална известност на сдружението. “, са споделя във финала на мнението.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР