Във фейсбук се разпространява разказът на мъж от Русе, който

...
Във фейсбук се разпространява разказът на мъж от Русе, който
Коментари Харесай

Русенец, преминал през ада на К-19, разтърси мрежата с тези думи ВИДЕО

Във фейсбук се популяризира разказът на мъж от Русе, който е инфектиран с COVID-19. От публикуването му излиза наяве, че той има и хронични болести, което го кара да е още по-притеснен, също така, че жена му също е инфектирана. За благополучие децата им не са.



Мъжът споделя, че всичко е почнало с дращене в гърлото. После признаците връхлитат бързо.

"За към час развих съвсем всички проявления на Covid-19. Започна с "драскане " в гърлото, пристигна и температурата - 37,4, мощни болки в кръста, ставите и гърба, суха кашлица. Изведнъж идва слабостта. Безкомпромисна уязвимост. Не можеш да се бориш с нея. Лягаш си и стартира приказката "Спящата хубавица ". Само че, в нейния Ковид вид не спиш блаженно, а се въртиш съвсем непрекъснато за да намериш по-малко мъчителна позиция на тялото си ", описа Мо Ник.

Най-притеснителното е това, че се обездвижваш - дотам, че "движенията ти стават като на 90 годишен дъртак ".

Междувременно брачната половинка също се разболява. Двамата обаче би трябвало се грижат за децата си.

"Всъщност всичко става едно и също. Вече няма никакво значение дали е ден или нощ, дали в щатите е Тръмп или бай Дончо, какво споделил Радев за Борисов, ще падне ли държавно управление или не. Единственото, което те интересува е да не развиеш затруднения. И страхът от това да не се наложи да влезете в болничното заведение и двамата с жена ти. Защото кой тогава би се грижил за карантинираните ви деца?! ", споделя още Мо Ник.

И най-после споделя:

"Повярвайте, това не е никакъв грип. Грип карам всяка година. Това "нещо " няма нищо общо. Хора, носете маските си, ползвайте дезинфектанти и спазвайте ограниченията. Ако не поради вас самите, то поради останалите. Аз се усещам прецакан... Яко прецакан... Тъй като съблюдавах ограниченията и пазих другите, само че не ми се изяснява какъв брой хора към мен не го вършиха. Помислете върху това. Бъдете здрави! ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР