Във Фейсбук съществува група Албанки за женитба, която е всъщност

...
Във Фейсбук съществува група Албанки за женитба, която е всъщност
Коментари Харесай

Агенция урежда бракове на албанки с мъже от Балканите

Във Facebook съществува група " Албанки за сватба ", която е в действителност организация, посредничеща за запознанства и подписване на бракове, написа сръбският в. " Курир ".

Мотивът на албанките да се оженят в друга страна, е бягство от бедността, а най-честият претекст на сръбските ергени да вземат младоженка от Албания е, че албанките са възпитани в традиционен дух и са " робини на дома ", споделят от организацията, чиято централа е в Босна и Херцеговина, предава Българска телеграфна агенция.

Досега благодарение на организацията са подписани 82 брака, от които 46 със сърби, а останалите - с хървати, босненци и македонци.

Осемдесет % от клиентите от Сърбия са от селските среди, а фактът, че нито един от подписаните с помощта на организацията бракове не е разтрогнат, демонстрира, че и клиентите, и техните съпруги албанки са удовлетворени. В Сърбия от тези бракове към този момент има родени 4 деца, споделят от организацията.

Най-често клиентите отиват в Албания и сами си избират жена, с която организацията е сключила контракт да им откри брачен партньор. Това е по-евтиният вид и коства към 1000 евро. Има и друга опция - организацията да заведе кандидат-младоженката в дома на клиента, където тя да живее пробно 10 дни. Цената за този вид е 2000 евро. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР