Във Фейсбук попаднахме на публикация на бившият евродепутат Николай Бареков,

...
Във Фейсбук попаднахме на публикация на бившият евродепутат Николай Бареков,
Коментари Харесай

Николай Бареков даде рецептата за лек срещу COVID-19

Във Facebook попаднахме на обява на някогашният евродепутат Николай Бареков, който разкри каква е комбинацията от лекарства за лекуване на ковид, като разясни, че това са медикаменти, които страната ни е спряла от 2012 година, само че комбинацията им дава позитивни резултати.

Перфектната композиция е min 600 мг на ден Mylan(atovaquon)- proguanil - Hidrohlorid, Malaron или favipiravir, идентични съвсем препарати за малария (хидрохлоринови с хинин) и антибиотик за горни и долни дихателни пътища Азитромецин (azitrhrimycin) 500 mg най-добре в първите два дни на симптоматиката.

Докладват се от Китай, Тайван, Германия и Франция измежду десетки хиляди пациенти 91% изцеление още на червъртия ден. Чета непосредствено отчетите, подадени от техните екипи до СЗО. Все отново 5 години в Екологичен потенциал отговарях за инивациите в лекарствената политика.

А това са медикаменти по на половин век! С тази композиция лекуват и Домусчиеви сега. И нека скоро я има за всички нуждаещи се в България. Аз заради моите десетки задачи в Африка несъмнено съм изпил няколко кила от тези евтини и елементарни медикаменти.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР