Във Facebook Стефани Кирякова разказа за трудностите, които е преодоляла

...
Във Facebook Стефани Кирякова разказа за трудностите, които е преодоляла
Коментари Харесай

Шапки долу за това младо момиче: То продължи да се състезава, след като разбра, че майка й е приета в болница

Във Фейсбук Стефани Кирякова описа за компликациите, които е преодоляла преди надпреварата

Броени дни, откакто ансамбълът ни по художествена гимнастика стъпи на международния връх, едно от девойките описа за компликациите, които е преодоляла в седмиците преди надпреварата. 

В профила си във Фейсбук Стефани Кирякова показа, че майка ѝ получила инсулт, в резултат на който изгубила говора си и спряла да движи дясната си ръка.

В своето „ Писмо до мама ” грацията написа, че доста е желала да се върне в Бургас, с цел да бъде със фамилията си. В последна сметка обаче взела решението си в името на тима. Дни по-късно Стефани към този момент е шампионка, а Краси Боев се срещна с нея в Бургас.

„ Когато разбрах, че майка ми е получила инсулт, първото ми предпочитание беше да отида при нея. Следващата ми мисъл беше, че това няма по какъв начин да стане и даже да се върна, няма да трансформира нищо. Тя ще се разстрои още повече. Баща ми е до нея, а девойките разчитат единствено на мен ”, показа Стефани Кирякова.

Баща и споделя, че е горделив с щерка си от взетото решение и това, че е съумяла да мине през това тестване. Благодарен й е, че е посветила медала точно на майка си.

Какво още описа Стефани Кирякова – гледайте във видеото на Нова тв.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР