Във Facebook групата "Да спрем разграбването на България" се появиха

...
Във Facebook групата "Да спрем разграбването на България" се появиха
Коментари Харесай

Приказка за Борисов, къщата в Барселона и манекенката

Във Фейсбук групата "Да спрем разграбването на България " се появиха още материали, свързващи премиера Бойко Борисов с покупката на къща в Барселона. Според изнесената информация в парцела живее някогашната манекенка от Сандански Борислава Йовчева с дребната си щерка Ема. Собствеността се води на бащата на манекенката, въпреки че милионите за покупката му са обезпечени посредством комплицирана верига от разнообразни компании.



На адреса на къщата в Барселона на ул. "Францеск Рибалта " 8 има регистрирани две компании - Numin Invest SL и Ema BGS SL. Собственици и шефове са Борислава Георгиева Йовчева и нейния татко Георги Станков Йовчев

Мис Бикини 2006, както стана известна Йовчева, е обещаващ модел на организация "Интермоделс ". През 2012 година тя изчезва от стилните сцени. Тогава Борислава е единствено на 22 години, се споделя във видеото, чийто създател остава неназован.



От "Да спрем разграбването на България " обаче дават обещание да проследят "пътя на милионите, които някой е обезпечил, с цел да обезпечи на Борислава Йовчева и нейното дете удобен и спокоен живот в Барселона ".

"Бащата на Борислава Йовчева е Георги Йовчев от Сандански. От елементарен служащ в Барселона той внезапно става шеф на компании с активи за милиони евро. След Борислава той е новият шеф на компания Numin invest SL, която е притежател на първокласната къща с оценка 2.9 милиона евро ", продължава разказвачът във видеото.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР