Във Facebook е направен фалшив мой профил в качеството ми

...
Във Facebook е направен фалшив мой профил в качеството ми
Коментари Харесай

Плевенският областен управител се оплака заради фалшив Facebook профил

" Във Фейсбук е изработен подправен мой профил в качеството ми на регионален шеф. Наскоро го открихме. Регистриран е преди няколко месеца, само че от седмица има интензивност в него като мнения от мое име ". Това съобщи регионалният шеф на Плевен Мирослав Петров.
Той разясни, че методът, по който се реализира връзката с него, е посредством формалния уебсайт на регионалната администрация, посредством отдела за връзки с обществеността и в приемните му дни. Няма процедура тази връзка да се реализира посредством обществените мрежи. Компетентните правоохранителни органи са известени за подправения профил, подхванати са и нужните ограничения за премахването му.
„ Много хора се подвеждат, че посредством този профил си поддържат връзка с мен. Дискутират се публично значими тематики, само че те не са моята публична позиция. Там излиза погрешна и неточна информация. Аз самият нямам настройката да споделям с хората посредством обществените мрежи, по тази причина нямам и персонален профил във Фейсбук. Все отново, годината е предизборна и е допустимо посредством този подправен профил да се стигне до някаква провокация – от мое име да се изкаже някакво мнение, което не споделям ", изясни Мирослав Петров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР