Ваут Вегхорст може да играе в Премиър лийг и през

...
Ваут Вегхорст може да играе в Премиър лийг и през
Коментари Харесай

Ваут Вегхорст остава в Премиър лийг

Ваут Вегхорст може да играе в Премиър лийг и през идващия сезон, макар че не остави кой знае какъв брой положителни усещания в изявите си с Манчестър Юнайтед, където се подвизаваше чартърен в последните пет месеца. Според „ Мирър “ Евертън демонстрира интерес към нидерландеца, който означи едвам два гола в 31 мача във всички шампионати с екипа на „ алените дяволи “. Манчестър Юнайтед имаше алтернатива да закупи за непрекъснато нападателя, който към момента е благосъстоятелност на Бърнли.

Евертън също има проблеми в офанзива. Доминик Калвърт-Люин бе преследван от непрекъснати травми и означи едвам две попадения във Висшата лига за целия сезон. „ Карамелите “ приключиха акцията като втория минимум ефективен тим след Уулвърхамптън. Вегхорст е една от вариантите, които разискват мърсисайдци за укрепване на офанзивата. 

Разбира се, съществува вид 30-годишният Вехорст да играе в Премиър лийг и с тима на Бърнли, в случай че мениджърът Венсан Компани реши да го употребява през идващия сезон. Бърнли завоюва по безапелационен метод Чемпиъншип и се завърна в елита, а договорът на Вегхорст с клуба е до лятото на 2025 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР