Ваучери за почивка на море и планина, чадърите и шезлонгите

...
Ваучери за почивка на море и планина, чадърите и шезлонгите
Коментари Харесай

С ваучери ни пращат на море с безплатни чадъри и шезлонги

Ваучери за отмора на море и планина, чадърите и шезлонгите да са безвъзмездни . Това една от сделките, за които е реализирано кардинално единодушие на съдружния съвет през днешния ден . Новината бе обявена на брифинг в Министерски съвет с присъединяване на Томислав Дончев, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и други министри от кабинета.

Ще се прецизират детайлностите за кой кръг жители ще са тези ваучери, за кои курорти и почивки да важат, каква да бъде тяхната стойност и други Коалиционните сътрудници обаче са се разбрали ваучери да бъдат давани единствено на хора, които са плащали обществени осигуровки и нямат никакви отговорности към страната.

Консенсус също е реализиран плажните такъми тази година да бъдат безвъзмездни , като това ще е за сметка на концесионните такси и наеми, т.е. за сметка на договорите с страната.

Има консенсус във връзка с подхванатите досега противоепидемични ограничения, съобщи вицепремиерът Томислав Дончев . Продължават някои ангажименти по ограниченията за поддръжка на жителите и стопанската система, уточняват се предложенията на сътрудниците. Трябва да се оцени социално-икономическият резултат и дали можем да си го позволим . Разговорите не могат да се трансформират в това кой желае да даде повече и да наподобява по-симпатичен в очите на жителите, означи Дончев. Вицепремиерът изрично съобщи обаче, че в програмата за ръководство е записано, че налози и данъчна политика няма да се трансформират . В този смисъл въпросът за понижаване на Данък добавена стойност не стои.

Дончев уточни, че разликата сред ГЕРБ и другите партии, правещи оферти, е, че ръководещите носят отговорността и за тяхното осъществяване на процедура.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР