Вътрешнополитическата ситуация в САЩ е основната причина за решението на

...
Вътрешнополитическата ситуация в САЩ е основната причина за решението на
Коментари Харесай

Според Захарова Тръмп отменил срещата с Путин заради ситуацията в САЩ

Вътрешнополитическата обстановка в Съединени американски щати е главната причина за решението на президента Доналд Тръмп да анулира срещата с съветския си сътрудник Владимир Путин, която трябваше да се състои в коридорите на форума на върха на Г-20 в аржентинската столица Буенос Айрес. Това съобщи на брифинг представителят на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова, съобщи TACC, представена от организация " Фокус ".
„ Дали провокцията на Украйна в Керченския проток е същински мотив за анулация на срещата? Публично чухме такова пояснение. Но дали то отразява действителността? Струва ми се, че би трябвало да търсим отговор във вътрешнополитическата обстановка в Съединени американски щати, която е преобладаваща при взимането на решения “, разяснява съветският посланик.
Съгласно димите на Захараова, връзките с Русия и други страни са станали пленник на Вашингтон във вътрешнополитическите битки в Съединени американски щати. По отношение на вероятностите във връзките сред двете страни, съветският посланик напомни, че Москва от дълго време приканва за излизането от задънената улица, в която са попаднали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР