Вътрешно разследване е започнало и в Кока-Кола Австрия, където се

...
Вътрешно разследване е започнало и в Кока-Кола Австрия, където се
Коментари Харесай

Болка, изгаряне и кървене. Изтеглят безалкохолни напитки от магаз...

Вътрешно следствие е почнало и в Кока-Кола Австрия, където се намира заводът за бутилиране на напитката.

 

Санитарната ревизия в Хърватия забрани краткотрайно на комерсиалните сдружения да пласират напитките и им подреди да изтеглят съмнителните артикули заради опасност за публичното здраве. Има подозрение, че тези артикули не са безвредни, предизвестява инспекцията.

 

В Австрия, където се намира заводът за бутилиране на безалкохолните питиета оповестиха, че са изпратили пробите в самостоятелна акредитирана лаборатория за по-нататъшно проучване.

 

" Работим в сходство с най-високите стандарти за качество и сигурност на храните, които се ревизират постоянно от способените органи. Успоредно с това организирахме задълбочено вътрешно следствие, което не сподели никакви проблеми в нашето произвеждане. Освен това изпратихме проби в самостоятелна, акредитирана лаборатория за по-нататъшно проучване. Продължаваме да си сътрудничим с способените органи и да подхващаме съответни дейности за отбрана на нашите консуматори ", споделиха от компанията Кока-Кола в Австрия.

 

Те прибавят, че се надяват потърпевшите бързо да се възстановят и са безапелационни, че управляващите в Хърватия имат цялостната поддръжка по случая с следствието и изясняването на повода за случая.

През последните дни няколко души бяха признати в лечебни заведения в Хърватия, откакто пили газирани питиета. Те се оплакали от неочаквана болежка, изгаряне и кървене в устната празнина както и за изменен усет на напитката.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР