Вътрешно отделение на МБАЛ Димитър Павлович в Свиощов бе ремонтирано

...
Вътрешно отделение на МБАЛ Димитър Павлович в Свиощов бе ремонтирано
Коментари Харесай

Доброволци от „Хана Проджект“ преобразиха Вътрешно отделение на болницата в Свищов

Вътрешно поделение на МБАЛ „ Димитър Павлович ” в Свиощов бе ремонтирано от членове на американската неправителствена организация „ Хана Проджект ”.

За три дни групата от 4 дами и 5 мъже съумяха да боядисат цялото поделение, да ремонтират и възобновят осветителните тела, както и да нанесат новото обзавеждане, което също е подаяние от организацията. Дарението се състои от 15 нови болнични кревати, с нови матраци, протектори за предотвратяване на матраците, и по два комплекта нови чаршафи, възглавници и шалтета за новите и всички останали кревати в отделението, които са общо25.
 sv_1000x750  sv1_1000x750  sv2_1000x750
Ръководител на групата от доброволци още веднъж бе американецът Дерън Уокър, който сполучливо се оправя с тази задача към този момент в няколко благотворителни акции на „ Хана Проджект ”. Под негово управление през 2016 година бе напълно възобновено Детско поделение на свищовската болница, а през 2017 бе изменен образът на двора на Центъра за обществена рехабилитация и интеграция в града.

За да се срещне персонално с хората дарили непринудено своя труд и да им благодари за положените старания, кметът на Свищов Генчо Генчев ги посети във Вътрешно поделение, където те приключваха с ремонтните действия. Градоначалникът изрази специфични благодарности към тях и към семейство Лидия и Тим Отри, които за следващ път се отзоваха и спомагаха за реализирането на нещо стойностно и благородно в Свищов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР