Вътрешният стартъп на Google - Area 120 – който беше

...
Вътрешният стартъп на Google - Area 120 – който беше
Коментари Харесай

Ново приложение на Google учи потребителите на първи стъпки в програмирането

Вътрешният стартъп на Гугъл - Area 120 – който беше основан с концепцията да се трансформира в развъдник на хрумвания и дава опция на чиновниците на компанията да оползотворяват 20% от времето си в странични планове , нормално основава занимателни артикули като приложение, което прави YouTube по-социална платформа да вземем за пример.

Прочетете още: Nougat е най-популярната версия на Android

Сега обаче звеното показа приложение, което оказва помощ на начинаещите да се научат да кодират с JavaScript – един от най-често употребяваните програмни езици, който стои в основата на огромна част от уебстраниците, които потребителите посещават всекидневно. Това би могло да бъде доста потребно за тези от тях, които желаят да се научат освен по какъв начин да употребяват уебстраници, само че и по какъв начин да ги построяват .

Приложението има опция да ви преведе през първите стъпки и на други софтуери за шифроване, като, като се изключи че е изцяло гратис, също по този начин употребява пъзели, с цел да направи процеса на образование по-забавен. През трите дни откогато е налично, то е конфигурирано над 100 000 пъти, като множеството от 1600-те отзива досега са напълно позитивни.

Приложението се назовава Grasshopper. Потребителите на Android могат да го намерят в Гугъл Play, а тези на iOS – в Apple Store.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР