Вътрешният министър Валентин Радев реши да използва футболна терминология, за

...
Вътрешният министър Валентин Радев реши да използва футболна терминология, за
Коментари Харесай

Радев за оставката: Сега решават капитанът, треньорите и футболният отбор

Вътрешният министър Валентин Радев реши да употребява футболна терминология, с цел да отговори на въпроси на публицисти в Народното събрание за оставката му.
Тя бе подадена предишния петък по искане на премиера Бойко Борисов след тежката злополука край Своге, в която починаха 17 души.
" Има кой да взема решение. Има капитани, в случай че употребявам футболна терминология. Има си треньори, има си управление на футболния тим в Народното събрание - да вземат решение. Ние направихме това, което никой различен не е правил. На Бяла, като се обърна рейса, имаше 19 убити. Да сте чули за някаква оставка тогава? Румен Петков беше министър, а Тройна коалиция управляваше. Е, ние вършим нещо друго. Какво ще се случи? Не ме карайте да злоупотребявам. Депутатите, каквото решат. И каквото реши капитанът на тима, това вършим ", разгласи министър Радев.
По-късно той разясни, че капитанът на тима е министър председателят Бойко Борисов .
Министърът в оставка сподели още, че " волеизлиянието на тримата министри " било да подадат оставки, а той бил единственият, който бил на мястото на случая вечерта и изобщо не му било елементарно.
По-рано през днешния ден Николай Нанков разгласи, че няма да отдръпна оставката си. На въпрос дали би останал на поста си, в случай че след съвещанието на съдружния съвет на ръководещите в понеделник бъде помолен да остане, той разгласи: " Моля ви се. За какви молби приказваме? Кой ще ме моли мен? Това е дори несериозно ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР