Вътрешният министър Валентин Радев определи като малшанс за полицията факта,

...
Вътрешният министър Валентин Радев определи като малшанс за полицията факта,
Коментари Харесай

Радев: Убийството на Владимир Пелов е малшанс

Вътрешният министър Валентин Радев дефинира като малшанс за полицията обстоятелството, че избягалият пандизчия Владимир Пелов е бил погубен в Ботевград преди да бъде арестуван. В Бургас Радев сподели, че полицейските служби са били доста покрай разкриването на мястото, където избягалият пандизчия се е укривал.

Полицията е била на крачка да залови Пелов преди да бъде погубен, сподели министър Радев. Той посочи, че информацията, която е получил от професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, се разграничава доста от мненията по медиите.

"Добре е, че избягалият пандизчия не е направил и други закононарушения, тъй като в жилището, в който се е укривал, са открити муниции и взривни субстанции ", добави Радев.

Дали ще има уволнени и осъдени полицейски чиновници, работили по случая, ще стане ясно, откакто завърши вътрешната инспекция, която е почнала в Областната дирекция на полицията, съобщи още министърът.

По думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов обвиняванията, че полицията се е забавила при инспекция по сигнал с избягалите пандизчии - че се укриват в планината над с. Ябланица, той сподели, че по случая е бил заел даже хеликоптер с уреди за нощно наблюдаване и всички ограничения по сигнала са били взети.

Критиките са безпощадни, сподели Маринов и акцентира, че поддържа екипът, който е работил по случая.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР