Вътрешният министър Валентин Радев коментира оставката си в кулоарите на

...
Вътрешният министър Валентин Радев коментира оставката си в кулоарите на
Коментари Харесай

Радев: Подадохме си оставки, а какво ще стане – решава капитанът

Вътрешният министър Валентин Радев разяснява оставката си в коридорите на Народното събрание. " Ние си подадохме оставките, а какво ще стане – взема решение капитанът ", съобщи министърът в оставка.

 
По думите му неговата отговорност и тази на сътрудниците му била да си подадат оставките и те го създали. " Има кой да взема решение, има капитани – в случай че употребявам футболна терминология - има си треньори, има си управления на футболния тим в Народното събрание и те да вземат решение ", изясни още Радев.

 
Той напомни тежкия случай с рейс в Бяла, при който починаха 19 души. " Да сте чули за някаква оставка? Румен Петков беше министър, Тройна коалиция. Ние вършим нещо друго. Каквото решат депутатите, каквото реши капитанът на тима – ние го вършим “, акцентира министърът.

 
Той означи, че за 2017 година са били избавени 28 човешки живота и добави, че се поставят старания, с цел да се понижат жертвите по пътищата. Радев разяснява, че посоката на работа за реализиране на тази цел е вярна. Той напомни, че за миналата година 682 са били жертвите при пътнотранспортни катастрофи.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР