Вътрешният министър Валентин Радев е готов да подаде оставка, ако

...
Вътрешният министър Валентин Радев е готов да подаде оставка, ако
Коментари Харесай

Радев готов да подаде оставка, ако Борисов му я поиска

Вътрешният министър Валентин Радев е подготвен да подаде оставка, в случай че министър председателят Борисов му я изиска. Това сподели самият Радев пред публицисти в Народното събрание през днешния ден. " Винаги съм подготвен да поема политическата отговорност ", сподели Радев.
 Цацаров прикани за въвеждане на ред в пандизите
„ Всички министри несъмнено ще ви кажат, какво като подам оставка, проблемите няма да се решат. Не знам, може и да се решат, в случай че ме сменят с някой по-добър. Преценката дали един министър се оправя добре го прави този, който го е предложил, министър председателят “, сподели Радев.

Повод за следващите рецензии към Министерство на вътрешните работи е бягството на пандизчията от Ловеч. Главният прокурор Сотир Цацаров прикани за този случай да се поеме " персонална отговорност " без да посочва от кого.

За избягалия пандизчия, Радев сподели:

" Продължаваме да го търсям, несъмнено, аз съм оптимист. От петте, които ги няма, петте сме ги хванали, и този ще го хванем, това са леките случаи, по този начин да се каже. И това лице ще бъде хванато, нека не направи някоя пакост, до момента в който успееме ".

48-годишният пандизчия е с 12-годишна присъда за блудничество и други закононарушения и се търси издирва в цялата страна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР