Вътрешният министър Валентин Радев, чиято оставка БСП поиска днес заради

...
Вътрешният министър Валентин Радев, чиято оставка БСП поиска днес заради
Коментари Харесай

Радев показа обновения КАТ

Вътрешният министър Валентин Радев, чиято оставка Българска социалистическа партия изиска през днешния ден поради социална поръчка за 1,5 млн. лева, отговори по самобитен метод на обвиняванията на опозицията - с снимки от реновирания КАТ в столицата с беседка и пейки за жителите. Той даде да се разбере, че няма желание да подава оставка.

" Това на фотосите е преобразеният КАТ в София ", похвали се Радев в профила си в обществената мрежа.

" Онова, което не виждате, са новите цветни указателни табели и вътре в постройките, ремонтираните тоалетни за личния състав и посетителите, новите климатици, назначения в допълнение личен състав за обслужваните над 1000 автомобила на ден, усъвършенстваната организация на работа, както и конфигурираните 140 ПОС-терминали във всички служби на КАТ в 28-те ОДМВР в страната за улеснение на грожданите и по-евтино заплащане на услугите.

Министърът разяснява, че предстоят още усъвършенствания и минава към политическия отговор на рецензиите на Българска социалистическа партия.

" Реформите в Министерство на вътрешните работи, както тези в работа КАТ, се вършат с разсъдък и професионално, методично, без непотребен звук и във вярната посока, колкото и тези процеси да изнервят опозицията и нейни представители. Единственият верен отговор на рецензията са резултатите, нали? Това Ви демонстрирам през днешния ден. И по този начин ще продължаваме отсега нататък с моите сътрудници ", няма желание да хвърля оставка Радев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР