Вътрешният министър в оставка Валентин Радев сравни премиера с капитан,

...
Вътрешният министър в оставка Валентин Радев сравни премиера с капитан,
Коментари Харесай

Валентин Радев: Подадохме оставки, сега решават капитанът, треньорите и футболният отбор

Вътрешният министър в оставка Валентин Радев съпостави премиера с капитан, а депутатите - с футболен тим. 

Пред публицисти в Народното събрание той разяснява подадената от него оставка, която беше поискана от премиера Бойко Борисов. Той изясни, че с този акт е поел отговорността, която е трябвало. 

Попитан дали е допустимо оставките да не бъдат импортирани в Народното събрание или да не бъдат признати, той реши да отговори със спортна терминология. " Има кой да взема решение, има капитан – в случай че употребявам футболна терминология - има си треньори, има си управления на футболния тим в Народното събрание и те да вземат решение ", изясни Радев.

Министърът в оставка акцентира, че по времето на Тройната коалиция също е имало драматичен случай, само че тогава отговорността не е била поета от който и да е министър. " Сещам се, че на Бяла като се обърна рейса, имаше 18 убити. Да сте чули за някаква оставка? Румен Петков беше министър ", сподели той във връзка трагичния случай през 2006 година.

По думите му в този момент обстановката е друга. " Ние вършим нещо друго. Каквото решат депутатите, каквото реши капитанът на тима – ние го вършим ", изясни Радев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР