Вътрешният министър в оставка Валентин Радев разкри интересен факт около

...
Вътрешният министър в оставка Валентин Радев разкри интересен факт около
Коментари Харесай

Валентин Радев: Нормално е треньорът Борисов да смени хора, които не спазват темпото

Вътрешният министър в оставка Валентин Радев разкри забавен факт към Ветко и Маринела Арабаджиеви и хотелът им " Маринела ". Именно там бяха настанени огромна част от гостите около Европредседателството ни.

" Тогава търсихме огромни хотели, които да имат благоприятни условия да ни поемат. Нямаше такива проблеми тогава. Да, следим случая от дълго време, сходно нещо няма по какъв начин да стане за 2-3 дни. За Европредседателството се обърнахме и към други хотели, международни вериги, само че те ни отхвърлиха, заради липса на потенциал и така нататък ", сподели той.

Радев разкри, че са подали оставките си дружно с сътрудниците му Николай нанков и Ивайло Московски, тъй като " по този начин се прави ".

" Ние направихме доста в нашите ведомства. Аз да вземем за пример пристигнах отвън системата и считам, че постигнахме доста. Исках постепенно и стабилно развиване в най-малко 2-3 направления. Мисля, че отсега нататък ще се види това, което сме създали. Но все пак стана тази покруса. Преди това имаше още веднъж злополука с жертви на " Тракия ", имало е и други. Направили сме положителни стъпки, само че когато стане по този начин, всичко останало остава на назад във времето. Кой министър и министър председател няма да вземе такова решение при сходна покруса. Той е треньор, водач, желае нещата, положителните неща, да се случват бързо. Като вижда, че някъде темпото не е положително, се разделя с хората, които не вървят по това движение. На мен доста пъти ми желаеха оставката, преглъщал съм, тъй като знаех, че върша положителни неща. Но в този случай чашата преля, и каквото и хубаво да сме постигнали, приказваме за 17 жертви и още хора в болничното заведение ", сподели Радев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР