Вътрешният министър ще изготви доклад за смяна на главния секретар

...
Вътрешният министър ще изготви доклад за смяна на главния секретар
Коментари Харесай

Сменят главния секретар на МВР


Вътрешният министър ще изготви отчет за промяна на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи министър председателят Николай Денков след срещата с представителите на службите в петък.
" Част от полемиката през днешния ден сподели, че има и вътрешен проблем в Министерство на вътрешните работи. Има няколко групи обстоятелства, които сочат, че има проблем с организацията във ведомството. Те са свързани с активността на основния секретар. На процедура министърът не работи с него, тъй като му няма доверие и счита, че има проблеми, които са зародили преди в служба да встъпи този екип на Министерство на вътрешните работи. Неслучайно, на срещи, които сме имали до момента, в случай че не участва министърът, идва заместник-главният секретар ", сподели Денков. И добави, че по всички тези аргументи е помолил Калин Стоянов " да не търпи повече тази обстановка " и да изготви отчет с искане за промяна на Петър Тодоров и въпросният отчет да бъде импортиран в Министерски съвет, гласуван в сряда и изпратен към Президентството. 
 Изследват се разнообразни претекстове, в това число опция за възмездие, за убийството на Алексей Петров, сподели министър председателят Николай Денков след заседание в Министерския съвет, в което участваха с представители на Министерство на вътрешните работи и на службите за сигурност във връзка със зачестилите тежки престъпни закононарушения в страната. class= " MsoNoSpacing " > По думите му има няколко версии, по които се работи. Петров не се е чувствал заплашен, ходел е без защита на разнообразни места, уточни той. Има разнообразни линии, свързани с неговите позиции в ДАНС, по отношение на бизнес ползи, по отношение на избрани закононарушения, случвали се през годините, и се изследват разнообразни претекстове за убийството му, в това число и за възмездие, сподели министър председателят.
Народоосвободителна въстаническа армия ТВ
БТА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР