Вътрешният министър Младен Маринов заяви пред медиите, след участие в

...
Вътрешният министър Младен Маринов заяви пред медиите, след участие в
Коментари Харесай

Младен Маринов: Служителите в МВР могат да получат бонуси, ако останат средства

Вътрешният министър Младен Маринов съобщи пред медиите, след присъединяване в правна комисия, че при привършване на безспорни всички заплащания за личен състав в бюджета, това което остане ще бъде разпределено отмерено сред всички чиновници в Министерство на вътрешните работи. Той обаче добави, че не може да се ангажира със сума, защото още не е завършил интервала за погашение на възнагражденията за декември месец, съобщи Българска телеграфна агенция.

Министърът разяснява гласуваното от Министерски съвет през днешния ден предложение шефът на Столичната полиция Ивайло Иванов да бъде назначен за основен секретар на Министерство на вътрешните работи, като сподели, че това се случва чак в този момент, тъй като е трябвало да се стигне до кандидатура, която да е съгласувана със съответните институции съгласно процедурите. Като означи, че тя е съгласувана с президента, Маринов не изясни кой ще оглави столичната полиция в случай че Иванов бъде назначен за основен секретар.

Той сподели още, че след несъстоялата се предходната седмица среща сред Министерство на вътрешните работи, прокуратура и Министерство на правораздаването за изискванията в арестите и пандизите, няма информация за проведена нова такава по въпроса.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР