Вътрешният министър Младен Маринов поздрави от ефира на Нова телевизия

...
Вътрешният министър Младен Маринов поздрави от ефира на Нова телевизия
Коментари Харесай

Младен Маринов: Няма да пускаме хора в София с основание завръщане на адрес


Вътрешният министър Младен Маринов поздрави от ефира на Нова телевизия българите за Великден. Той благодари на патриарха за организацията в църквите и добави, че сме единствената страната в Европа, която не е затворила храмовете си.

"Бях през вчерашния ден във Факултета. След първичното ескалиране на напрежението, в този момент обстановката е спокойна и хората схванаха, че това се прави в името на здравето им. В събота се раздаваха и помощи на нуждаещите се ", сподели още той.

На въпрос дали се чака още стягане на ограниченията, той съобщи, че те са задоволително строги. "В четвъртък имаше хора, които са убедили сътрудниците, че са от провинцията и в този момент не могат да се върнат в столицата, тъй като основанието непрекъснат адрес сега не се зачита. Мисля, че София би трябвало да влезе в по-нормален ред. Хората вървят на работа и би трябвало да се приберат, само че това ще става под прецизен контролът ", безапелационен бе министърът на вътрешните работи.

"На ден в София се попълнят към 80 000 заявления. Това е огромен размер от работа. Колегите работят и декларациите се ревизират - в случай че се откри неправда, то лицето ще си понесе отговорността за нея, каквато е по закон ", съобщи Маринов.

Попитан дали ще се отстранен изключителните ограничения скоро у нас той разясни, че би трябвало да има две условия на разположение, с цел да се случи това - задоволително медицински личен състав и да има три дни подред спад в случаите на новорегистрирани болни.

"Разбирам всички хора, всеки търпи неволи. Никои от бизнесите няма да печели, само че би трябвало да го изтърпим, с цел да се върнем към естествения си живот ", разясни още Маринов. Що се отнася до битовата престъпност, той бе безапелационен, че сега има спад, само че във връзка с домашното принуждение - хората са у дома, получава се изнервяне и имаме повече кавги.
На въпрос дали има възможност да останат хора блокирани и да не могат да се приберат в София, той съобщи, че от четвъртък има голям брой случаи на тарикати - на излизане потвърждават на сътрудниците, че са от провинцията, а на влизане - потвърждават, че са софиянци.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР