Вътрешният министър Младен Маринов посети Центъра за специализация и професионална

...
Вътрешният министър Младен Маринов посети Центъра за специализация и професионална
Коментари Харесай

Младен Маринов посети Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик

Вътрешният министър Младен Маринов посети Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на Министерство на вътрешните работи.

Той не скри вълнението си при срещата със сержантите и показа с тях, че неговият професионален път също е почнал с пазарджишката полицейска школа. Маринов напомни, че един от целите му като вътрешен министър ще е образованието на полицейските чиновници и тяхната професионална подготовка.

Той участва на лекция със стажанти по общополицейска подготовка на тематика „ Превенция и откриване на типове закононарушения “.

Министърът посети и стрелбищния комплекс, където се организират занятията по стрелкова подготовка. Директорът на центъра комисар Стоян Зайков срещна министър Маринов с образователния проект и дейностите, прилагани от преподавателския състав за реализиране на качествена подготовка на новопостъпилите стажанти. Към сегашния миг в ЦСПП-Пазарджик се образоват близо 350 чиновници от Главна дирекция „ Гранична полиция “, Столична дирекция на вътрешните работи и регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР