Вътрешният министър Младен Маринов откри санираната сграда на полицията в

...
Вътрешният министър Младен Маринов откри санираната сграда на полицията в
Коментари Харесай

Младен Маринов: Не може системата само да иска, трябва и да дава

Вътрешният министър Младен Маринов откри санираната постройка на полицията в Благоевград дружно с кмета Атанас Камбитов. Отвън постройката е красива и нова, само че вътре не е имало ремонт и преоборудване. Полицията работи с компютри втора употреба дарени им от съда, столове си носят от вкъщи. По този мотив новия министър съобщи и даде обещание като приоритет да му бъде възстановяване на материалната база на полицията, както и персоналното им оборудване-униформи, жилетки и други.
 img_2057  img_2060  img_2064  img_2065
Аз съм диалогичен човек, само че не може системата единствено да желае, би трябвало и да дава, сподели още Маринов в отговор на въпрос по какъв начин ще работи със синдикатите. Заяви,че ще се работи интензивно по откриване на контрабандата и сивия бранш, изясни,че съставът на Министерство на вътрешните работи е постоянен. И сподели,че който не устоя или му е тежко самичък да преценя какво да прави, това във връзка въпрос за съществуването на много пенсионери, които работят към момента в системата.

Министърът поздрави състава на полицията в Благоевград и подари с плакет за положително съдействие кмета на общината Атанас Камбитов.

Сградата на полицията е санирана за 1,5 млн. лв..
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР