Вътрешният министър Младен Маринов изрази увереност, че с продължаване на

...
Вътрешният министър Младен Маринов изрази увереност, че с продължаване на
Коментари Харесай

Спад от 30% при телефонните измами отбелязва МВР

Вътрешният министър Младен Маринов изрази убеденост, че с продължение на работата могат да реализират цялостен надзор и незаконната активност на " ало " измамниците да бъде предотвратена . Министерство на вътрешните работи продължава и с разяснителните акции.
 15% по-малко телефонни измами от началото на годината
15% по-малко телефонни измами от началото на годината

Младен Маринов прикани хората да не се доверяват на непознати хора по никакъв мотив

Освен това полицията работи по възстановяване на структурите за противопоставяне на престъпността . Окомплектованият персоналния състав на контролните органи е напълнен с нови чиновници. " На сегашния стадий сме постигнали това, което е заложено в управническата стратегия ", посочи силовият министър по време на съвещанието на отрасловата парламентарна комисия .

Младен Маринов разяснява и работата на службите по двойното ликвидиране край Негован . Той акцентира смисъла на взаимната работа на органите, което е довело да откриване на тежкото закононарушение. Работата по случая " Негован " продължава . Назначени са спомагателни експертизи, само че доказателствата удостоверяват, че точно арестуваните Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, са причинителите на закононарушението.

Във връзка с другото ликвидиране в столичния квартал " Изток ", основният секретар Ивайло Иванов осведоми, че казусът към момента не е оголен, само че се чака развиване в близко време.

По отношение на тежките закононарушения има сериозен прогрес , регистрира още Маринов. В съпоставяне с минали интервали тежките закононарушения понижават с над 50%. Разкриваемостта на битовите убийства е над 90%, регистрира Маринов.

Основна и генерална предварителна защита е бързото откриване на причинителите на убийството и предаването им на съд .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР