Вътрешният министър Младен Маринов инспектира предприетите мерки и организация на

...
Вътрешният министър Младен Маринов инспектира предприетите мерки и организация на
Коментари Харесай

Вътрешният министър инспектира създадената организация на работа на ГКПП-Кулата

Вътрешният министър Младен Маринов инспектира подхванатите ограничения и организация на работа на ГКПП-Кулата преди предстоящото интензифициране на трафика през пункта в идващите месеци.
 Министерство на вътрешните работи
Заедно с него бяха основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов, началникът на политическия кабинет на вътрешния министър Михаил Златанов, шефът на дирекция " Вътрешна сигурност " старши комисар Стефчо Банков, шефът на ГДГП гл. комисар Светлан Кичиков, шефът на РДГП-Смолян ком. Стоян Мандаджиев и шефът на ОДМВР-Благоевград ст. комисар Дойчин Дойчинов.
 Министерство на вътрешните работи
Заради въведените гранични рестрикции ГКПП-Кулата е вторият по натовареност граничен пункт след Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Видин. Към момента на денонощие на вход и изход  минават 2 400 тежкотоварни и към 700 леки автомобила. Същевременно се чака и засилен трафик през пункта поради идния летен туристически сезон.
 Министерство на вътрешните работи
Министър Маринов инспектира хода на реконструкцията на ГКПП-Кулата и разиска с управлението на граничния пункт елементи, които биха облекчили трафика и пътуващите - увеличение на трасетата, продължение на положителната процедура от предходната година посредством мобилни устройства да се ревизират персоналните документи на пътуващите в рейсове,  организация на граничните екипи.
 Министерство на вътрешните работи
На място бе разисквана и опцията в къси периоди да проработи изнесен терминал за инспекция на неплатени наказания по фишове и наказателни постановления за нарушавания на ЗДвП. Такъв към този момент е конфигуриран пилотно на ГКПП-Калотина и от 3 юни досега са засечени 1722 неплатени фиша на стойност ‪205 290 лева
 Министерство на вътрешните работи
На граничния пункт " Кулата " работят и взаимни екипи за противопоставяне на контрабандата, в които са включени чиновници на ГДГП, Агенция „ Митници “ и на Национална агенция за приходите.
 МВР
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР