Вътрешният министър Калин Стоянов коментира твърденията на сайта BIRD, че

...
Вътрешният министър Калин Стоянов коментира твърденията на сайта BIRD, че
Коментари Харесай

Стоянов: МВР няма нищо общо с обвиненията за провокация срещу Димитър Стоянов, законът е за всички

Вътрешният министър Калин Стоянов разяснява изказванията на уеб страницата BIRD, че карцерът на журналиста Димитър Стоянов е обвързван с следствие за някогашния шурей на силовия министър, който се е представял за данъчен, с цел да рекетира търговец. " Имам сестра, която е разведена от 2009 година с въпросния човек. От 15 години нито аз, нито някой от фамилията ми поддържахме връзка с него. Не знам какво прави и къде е. Нека прекратим спекулациите по тази тематика. Министерство на вътрешните работи няма нищо общо с обвиняванията за провокация против Димитър Стоянов, законът е за всички ", съобщи той, представен от Нова тв.


Стоянов изясни, че няма информация за наказателно произвеждане против него от делото през 2021 година насам, когато е имал повдигнато обвиняване, което след това е свалено. Коментарът му е във връзка информации, съгласно които е имало формирано дело против него от " Вътрешна сигурност " по времето, когато Стефан Банков е бил шеф.

Министърът удостовери, че интерактивна карта ще бъде включена още веднъж на изборите. " Системата ще дава информация за подадени сигнали в действително време ", изясни той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР